Whataspp Whataspp Live Chat

Camasa alba, Toate dorintele se indeplinesc, cu buzunar inimioara si pliuri, Kreatoria Fashion

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Camasa alba, Toate dorintele se indeplinesc, cu buzunar inimioara si pliuri, Kreatoria Fashion

Camasa "TOATE DORINTELE SE INDEPLINESC" cu buzunar inimioara si pliuri.
Material: 95% bbc, 5% elastan.
Culoare: alb.
Lungime centru spate: 59 cm sau 64 cm.
Detalii: camasa alba, de zi, de seara, office, prezinta fermoar ascuns, cu maneca lunga, cu buzunar inimioara si pliuri, biletul este din acelasi material cu camasa.
Camasa "Toate dorintele se indeplinesc" vine impreuna cu "biletul" magic de indeplinire a dorintei. Biletul poate fi personalizat potrivit dorintei persoanei. Biletul se poarta in buzunar, ferit de ochii celorlalti, direct langa inima. 
Puteti solicita sa scriem orice dorinta, insa trebuie sa contina un singur cuvant: fericire, bani, copil, familie, iubire, o casa.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

139,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 10-12 zile

Buy in one click
Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp