Whataspp Whataspp Live Chat

Curea neagra din piele - A0195

ROH

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Curea neagra din piele - A0195

Style: A0195 Curea neagra din piele, lata, disponibila in mai multe culori, ideala pentru o tinuta eleganta, este accesoriul perfect pentru un plus de eleganta vestimentatiei. Masuri: One Size/M Marca: Roh Culoare: Negru Dimensiunile aproximative ale masurii One Size/M Dimensiunile sunt masurate lejer, fara intindere Latime: 10 cm Compozitie: Piele ecologica Acest produs nu beneficiaza de transport gratuit. Pentru mai multe detalii accesati pagina Livrare si Plata'.'

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

42,00 lei

Acest produs nu mai este disponibil

Termen de livrare: 2-5 zile

Buy in one click
Share via Whatsapp