Whataspp Whataspp Live Chat
Lumanare parfumata, Prices-Lux Mediu Mărește

Lumanare parfumata, Prices-Lux Mediu

L-parfumate

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Lumanare parfumata, Prices-Lux Mediu

Material exterior: sticla, ambalaj de lux.
Arome disponibile: chocolate & orange, citrus & green tea, Cypress & Patchouli, Evening Flowers, Fig & Black Pepper, Vanilla & Amber, White Lavender & Camomile.
Înălţime candelă : 90 mm.
Diametru candelă : 115 mm.
Greutate candelă: 1023 grame.
Timp de ardere: 40 ore (in conditii ideale).
Dimensiuni cutie de ambalaj: 128 x 128 x 128 mm.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

134,20 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Buy in one click
Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp