Whataspp Whataspp Live Chat
Lumanare parfumata in pahar de sticla Mărește

Lumanare parfumata in pahar de sticla

L-parfumate

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Lumanare parfumata in pahar de sticla

Material exterior: pahar sticlă.
Greutatea/buc.:  260 g.
Diametru: 80 mm.
Înălţime 70 mm.
Timp de ardere:  24 ore.
Arome disponibile: lăcrimioară (clopoţei), vanilie, vanilie-orange, căpşuni, trandafir, green tea, iasomie, liliac, ciocolată si cireşe, ocean, fructe de vară, lavandă.
AROME NOI: cinnamon (scorţişoară), anti-tobaco, tangerine (mandarine), spruce (molid), lily (crin).

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

9,90 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Buy in one click
Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp