Whataspp Whataspp Live Chat
Lumanari stalp, 40x60 mm, set de 4 bucati, culori metalizate Mărește

Lumanari stalp, 40x60 mm, set de 4 bucati, culori metalizate

L-parfumate

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Lumanari stalp, 40x60 mm, set de 4 bucati, culori metalizate

Inălţime: 60 mm;
Diametru: 40 mm;
Greutate parafină: 60 g;
Timp de ardere: 7 ore;
Culori disponibile: auriu, argintiu.
Lumânările sunt potrivite pentru masa la restaurant organizată pentru nunţi, botezuri, dar şi pentru folosinţa fiecărei familii.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

13,20 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Buy in one click
Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp