Whataspp Whataspp Live Chat
Lumanare conica, set 10 bucati, Antique Mărește

Lumanare conica, set 10 bucati, Antique

L-parfumate

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Lumanare conica, set 10 bucati, Antique

Înălţime: 245 mm; 
Diametru: 23 mm;
Greutate parafină: 60 g; 
Timp de ardere: 7-8 ore.
Culori disponibile (simple): alb, galben, roşu, albastru, albastru azure, roşu burgund, crem ivory, crem piersică, lila, orange (portocaliu), roz, verde, verde-fistic, verde-măr, violet.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

26,40 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Buy in one click
Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp