Whataspp Whataspp Live Chat
Fotoliu negru din piele ecologica, Sunlounger Mărește

Fotoliu negru din piele ecologica, Sunlounger

Puf Relax

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Fotoliu negru din piele ecologica, Sunlounger

Material: piele ecologica.
Culoare: negru.
Cod culoare: 901.
Dimensiuni:
Aproximativ 40 - 45 cm de la sol (inaltimea sezutului).
Aproximativ 100 - 115 cm de la sol (inaltimea spatarului).
Greutate aproximativa: 3.5 Kg.
Acest fotoliu este perfect ca marime pentru un adult. Este realizat din imitatie de piele de calitate foarte buna, si umplut cu perle de polistiren.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

199,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Buy in one click
Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp