Mituri in moda articol

Mituri despre modă

 

De fiecare dată o prezență deosebită va fi apreciată , indiferent că aceasta este sesizabilă într-o zi la birou, la o întâlnire romantică sau la o simplă ieșire prin oraș . Fiecare își creează garderoba, propriul stil.

Mituri despre modă.

Rochia Little Black Dress–un must have.

Este adevărat că acest tip de rochie este o soluție deosebită de vestimentație în multiple ocazii și că nu se demodează niciodată . Ce îmbraci când nu găsești nici o altă varianta ? O rochie neagră . Mulți spun asta, însă pe ce se bazează când afirmă că little black dress este un must have, că se potrivește oricui? Este un mit mai mult incomplet decât fals .

Copierea vedetelor când lipsesc ideile vestimentare.

De multe ori folosim reviste de modă pentru a ne inspiră în ținute . Cu toate acestea, multe femei pur și simplu copiază întregul look al vedetelor, fără a lua în calcul și posibilitatea că nu le avantajeze în totalitate. Este recomandat desigur să ne inspirăm din stilurile acestora, însă trebuie să fim conștienți că fiecare detaliu contează și că poate face diferența în aspect.

Eticheta este cea care contează.

S-a conturat ideea greșită că eticheta este cea care face diferența între o haină de apreciat și una de evitat. Ne-am convins însă de mult că o femeie poate să arate de zeci de ori mai bine în haine pe care nu a cheltuit o avere, decât în cele pe care și-a cheltuit poate jumătate din venitul lunar.

Combinațiile de printuri sunt un eșec.

Multe femei se abțin din a- și exprimă creativitatea din cauză că aud despre combinațiile de printuri că nu ar fi deloc indicate. Realitatea este însă că acestea pot spune multe despre stilul creativ și distractiv al unei persoane. Trecerea cu vederea a acestuia este preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii produse

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu noutati despre brandurile noastre, reduceri exclusive si ultimele trenduri in moda!

[mc4wp_form id="204"]

X