Viata din spatele modei articol

Viața din spatele modei

Îți place un obiect? Îți place de tine când te uiți în oglindă și îl porți ? Îți e comod? Perfect, cumpără -l și trăiți fericiți până la adânci bătrâneți .

Este o problemă cu acel anestezic pentru discernământul nostru – „E urât , dar e la modă „. Astfel spus, dacă ți se pare urât cu spume, dar e la modă … parcă nu mai este așa urât. Deodată e cool. Toată lumea îl poartă , așa că măcar suntem urâți împreună .

Frumusețea stă într – adevăr în ochiul privitorului, dar mi se pare mai onest stilul propriu; persoana care purta gumarii de 5 lei înainte să devină trendy și își asuma această alegere față de cei care îi cumpără acum când au logo-uri pe ei și costă de 200 de ori mai mult .

Nu se mai ” poartă ” nimic – serios. Chiar nu se mai poartă nimic la modul acela dictatorial cu care ne obișnuisem în ultimele decenii sau cu care au trăit mamele și bunicele noastre, a căror epoci au fost marcate fundamental de câteva croiuri și modele. Trăim într -o perioada istorică unică , în care „everything goes” și asta e minunat. Vrei să trăiești doar în trening și adidași ? Să porți rochie de seară cu teneși ? Să porți un sacou cu trei numere mai mari , cu fustă scurtă și cizme? Să porți douăzeci de lanțuri la gât și costum de baie pe post de body? Orice funcționează, atât timp cât îți place și te simți bine în acea ținută .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii produse

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu noutati despre brandurile noastre, reduceri exclusive si ultimele trenduri in moda!

[mc4wp_form id="204"]

X