Cool articol

Ești cool sau ești tu?

Pentru a fi de neînlocuit , trebuie să fii mereu diferit. Nu lasă moda să pună stăpânire pe tine, decide tu ce ești , ce vrei să exprimi prin felul în care te îmbraci.

TU ești stilul! Pentru că stilul este doar ceea ce faci tu din el. Astfel, stilul nu are nici o legătură cu tendințele, vitrinele magazinelor sau banii, ci doar cu tine însuți. Stilul bun este inseparabil de tine și de conștiința ta. Dacă știi cine ești și cum ești, tot ce trebuie să faci, este să asculți vocea ta interioară, pentru a ști ce ți se potrivește. Este vorba despre sentimentul tău pentru propriile preferințe și curajul de a le implementa cu încredere – chiar dacă înoți împotriva valului cu ele. Asta te face să ieși în evidență, față de „Victimele modei”.

Moda este, în esență, dinamică. Dacă ceva este la modă, este doar pentru scurt timp. Dacă un trend vestimentar a pătruns în mase și a fost adaptat de prea multe persoane, s-a terminat. Pentru că numai îmbrăcămintea nouă – modernă – este considerată la modă. Acest lucru este întotdeauna purtat doar de pionierii scenei. Odată ce este stabilit un trend, nu durează mult până apare următorul. De îndată ce un trend vestimentar este perceput în mod corespunzător, diseminată de mass-media și emulată de mainstream, pionierii modei au respins-o deja și se uită deja la pasul următor. Cu toate acestea, acest joc de pisici și șoareci nu este un fenomen nou. Burghezia a purtat întotdeauna cele mai frumoase haine, în timp ce proletariatul a încercat să adopte aspectul pentru a-și crește percepția socială.

I LOVE ZEGA !!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii produse

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu noutati despre brandurile noastre, reduceri exclusive si ultimele trenduri in moda!

[mc4wp_form id="204"]

X