Moda la adolescenti articol

Teenage fashion

Adolescența este întotdeauna interesantă și diversă. Fiecare adolescent care se străduiește să fie elegant și la modă ar trebui să fie conștient de principalele tendințe din acest sezon. Cum să faci alegerea potrivită într -un whirlpool mare al industriei modei, păstrând în același timp propria personalitate? Să vorbim despre asta!

Teenage fashion: tendințe majore .Nu este un secret pentru nimeni că, în primul rând, tinerilor le pasă de atractivitatea și unicitatea imaginii lor, iar confortul și practicitatea ținutei sunt departe de a fi în prim- plan . De asemenea, este demn de remarcat faptul că adolescenții, sunt influențați de artiști, modele, figuri publice, idoli. La rândul lor, designerii moderni nu au ratat acest moment. Gândindu- se la designul colecțiilor lor din an , au încercat să satisfacă o varietate de gusturi în haine, accesorii, pantofi pentru fete și băieți. Noile modele de astfel de haine se disting prin laconicism, expresivitate și stil . Să ne oprim asupra principalelor tendințe în modă adolescenței.

Teenage fashion: contraste – partea superioară a volumului și partea inferioară îngustată, lâna moale și denimul grosier – punctul culminant al acestui sezon. Combinația dintre diferite stiluri, texturi este încă la modă. O fustă ușoară clasică și mocasini ( sau adidași) sunt o opțiune excelentă. Paleta de culori se bucură de imprimările originale și culorile luminoase. Efect metalic și strălucire – la vârful popularității.Hainele din piele naturală sunt din nou relevante . Fuste , pantaloni, jachete, jachete, accesorii – garderoba unui adolescent la modă este de neconceput fără aceste aparate elegante .Pasiunea pentru sport merge în aceeași direcție cu haine la modă. Designerii din colecțiile lor au prezentat tricouri, jachete, pulovere, pantaloni, pantofi etc., în același stil sportiv.

Tinerii , spre deosebire de generația adulților, își schimbă hainele destul de ușor – ei experimentează cu îndrăzneală și nu respectă reguli stricte în alegerea dulapului lor.

I love Zega!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii produse

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu noutati despre brandurile noastre, reduceri exclusive si ultimele trenduri in moda!

[mc4wp_form id="204"]

X