Frumusețe și Modă

Moda street style

Moda străzii sau street style câstigă din ce în ce mai multă popularitate și relevanță, fiecare zi fiind mai aproape de femeile de modă din întreaga lume.

Lejeritatea, simplitatea și permisivitatea sunt principalele avantaje ale street style și, în consecință, a îmbrăcamintei de acest stil. Street style îi permite fiecărei femei să se simtă confortabil zi de zi atunci cand iese din casă.

Acest lucru este valabil mai ales pentru doamnele moderne care se deplasează în mod activ toată ziua, făcând lucruri importante. Și doar imaginile street style la modă vă vor permite sa fiți în tendință și să vă simțiți minunați.

Capitalele mondiale de modă sunt pline de fashioniste în lookuri street style, care pot inspira fiecare tînără și care devin un excelent exemplu de îmbrăcăminte.

„Libertatea” si lipsa unor reguli clare in crearea lookurilor în stilul urban uneori duc la rezultate finale nu foarte reușite – cand elementele lookului care se completează reciproc nu sunt destul de asortate între ele.

Inițial s-ar părea că, crearea imaginilor street style nu este dificilă, ceea ce este foarte înșelător. Street style este o combinație de eclectism, libertate de alegere, confort si motive rebele.

Prin urmare, atunci când creați seturi la modă este important să simțiți tendințele modei, deoarece linia dintre a fi la modă si a arata perfect se află la limitele absurdității și prostului gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Product categories

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Fii mereu la curent cu noutati despre brandurile noastre, reduceri exclusive si ultimele trenduri in moda!

[mc4wp_form id="204"]

X
Ai nevoie de ajutor? Suntem aici!